ACETIL-L-CARNITINA 500 mg - Sustine energia fizica si mentala a organismului > Tratamente naturiste canadiene de la Natural Factors

  ACETIL-L-CARNITINA 500 mg – Sustine energia fizica si mentala a organismului

  0 review-uri
  0 din 5

  66.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Acetyl-L-Carnitine?

  Acetil-L-Carnitine este o formă biodisponibilă de L-carnitină și are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică; participă la transformarea colinei în acetilcolină care este un neurotransmițător important și necesar pentru funcționarea creierului.

  Ce beneficii oferă Acetyl-L-Carnitine?

  1. Protejează neuronii împotriva toxicității cauzate de prezența beta-amiloidului (APP) care se găsește în cantități mari în creierul victimelor bolii Alzheimer.
  2. În general, întărește funcțiile de emițători ai neuronilor, contribuind la menținerea optimă a morfologiei (dimensiunii și forme) și ajută la menținerea acestora într-o stare optimă de diferențiere (specializare).
  3. Nivelurile de carnitină și derivații săi sunt esențiale pentru funcționarea normală a organismului. Carnitina este prezentă în alimente cum ar fi carnea roșie și produsele lactate, aceasta putându-se obține din aminoacizii lizină și metionină. Deficiența aminoacidului carnitină, care asigură transportul acizilor grași la nivel celular, poate însoți unele afecțiuni.
  4. ALC a fost studiat în cazul diferitelor afecțiuni, inclusiv în tulburări neurologice și cognitive, în boli cardiovasculare, în oboseală cronică și dureri lombo-sciatice.
  5. L-carnitina acționează în speță asupra sistemului cardiovascular, în timp ce Acetyl-L-Carnitine (ALC) acționează cu preponderență la nivelul creierului și sistemului nervos.
  6. Acetyl-L-Carnitine este forma biologică activă a aminoacidului L-carnitină. Aminoacidul ALC traversează bariera sânge-creier, fiind esențial în menținerea sănătății neurologice.

  Ce face atât de excepțional Acetyl-L-Carnitine?

  Enzimele și transportatorii celulari transformă rapid carnitina în forma dorită și o transportă la țesuturi. Carnitina și derivații săi joacă un rol cheie în metabolismul grăsimilor, carbohidraților, al proteinelor și al producției de energie, fiind componente critice pentru metabolismul mitocondrial. Acetyl-L-Carnitina (ALC) este cel mai important derivat al carnitinei și există în mod natural în organism. Deoarece ALC este considerat a avea o biodisponibilitate mai mare și are capabilitatea să traverseze membranele neurologice, el este forma preferată pentru promovarea sănătății neurologice.

  Compozitie

  Ce conține Acetyl-L-Carnitine?

  Ingrediente / capsula:

  clorhidrat de N-acetil-L-carnitina (furnizeaza 500 mg. N-acetil-L-carnitina)604,58 mg
  capsula: hidroxipropilmetilceluloza, apa purificata
  agent de incarcare: celuloza microcristalina
  agent antiaglomerant: dioxid de siliciu
  emulsifiant: saruri de magneziu ale acizilor grasi vegetali

  Nu contine: coloranți, agenți de conservare sau îndulcitori artificiali, produse lactate, amidon, zahar, grâu, gluten, fermenți, soia, porumb, ouă, pește, fructe de mare, produse animale, sare, nuci, nici OMG (organisme modificate genetic).

  Potrivit pentru vegetarieni si vegani.

  Greutatea neta e = 51,36 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): câte 2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat în timpul meselor, sau după cum vă recomandă specialistul.

  Recomandare:

  În gama de produse Provita, ALC se regăsește asociat cu Fosfatidil serina în produsul Konig PS 100+, recomandat în special pentru problemele de memorie și in cele privind procesele cognitive.

  Atentionari:

  • Încetați utilizarea suplimentului dacă manifestați o stare de surescitare sau insomnie și aceasta persistă sau se agravează.
  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați; dacă trebuie să urmați un regim hiperproteic sau dacă suferiți de epilepsie, de tulburări hepatice si/sau renale.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  PRODUCATOR

  Factors Group of Nutritional Companies Inc. – 1550 United Boulevard, Coquitlam, British Colombia V3K 6Y2 – CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.