Vitamina B12 metilcobalamina forte > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Vitamina B12 metilcobalamina forte

  0 review-uri
  0 din 5

  89.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Deficienta severa de vitamina B12 poate conduce la disfunctii neurologice asemanatoare cu dementa sau Alzheimer. Deficiente moderate conduc la amorteli la extremitati, scaderea memoriei, anemie, astm, depresie nervoasa, scleroza multipla, tinnitus, neuropatie diabetica si scaderea numarului de spermatozoizi.

  Exista pe piata doua forme de vitamina B12 si anume cianocobalamina si metilcobalamina. Studiile clinice au indicat ca daca pentru sanatatea generala cianocobalamina poate fi utila prin suplimentare, mai ales inclusa in multivitamine sau in B-complex de uz general, in schimb efectele terapeutice sunt aproape zero cand organismul deja bolnav nu mai poate sa converteasca cianocobalamina in metilcobalamina.

  Metilcobalamina s-a dovedit insa ca are are efecte neuro-terapeutice excelente fiind preluata si utilizata direct si imediat de catre organism.

  Functiile vitaminei B12

  1. Joaca un rol important in buna functionare a sistemului nervos, ajutand la intretinerea tecii de mielina care protejeaza  fibrele nervoase. Deteriorarea milelinei este asociata cu boli grave ale sistemului nervos precum scleroza multipla.
  2. Participa la sinteza ADN-ului, a fierului, a vitaminei C, a acidului pantotenic (vitamina B-5), acidului folic (vitamina B-9).
  3. Intervine in procesul de producere a globulelor rosii.
  4. Ajuta la  metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor.
  5. Contribuie la functionarea normala a celulelor nervoase atat din creier cat si din maduva spinarii.
  6. Reduce nivelul de homocisteina in sange. Homocisteina este o substanta cu caracter coagulant (ingroasa sangele) care este un factor de risc in bolile cardiovasculare.
  7. Ajuta la in protectia celulelor hepatice  prin impiedicarea depunerii grasimilor in ficat (steatoza hepatica).

  Numeroase studii au conclus ca vitamina B12 (ca de altfel toate vitaminele B) se asimileaza mult mai bine daca este asociata cu o proteina.

  Compozitie

  Compozitie per capsula

  Vitamina B12 forte bio-activa (metilcobalamina naturala)1000 mcg
  Concentrat de proteina din orez340 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi sau dupa sfatul medicului.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.