Synfolate - acid folic sinergic > Tratamente naturiste, canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium
  • Synfolate
  • Synfolate

  Synfolate – acid folic sinergic

  0 review-uri
  0 din 5

  63.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Actiunile benefice ale acidului folic

  Acidul folic este o vitamina importanta pentru orice femeie care doreste sa ramana insarcinata. Face parte din grupul vitaminelor B si ajuta la prevenirea malformatiilor congenitale grave ale creierului sau maduvei spinarii copilului tau (numite defecte de tub neural), precum si a altor malformatii precum cele ale buzei superioare sau ale inimii.

  Acidul folic este necesar foarte devreme in cursul sarcinii, de obicei inainte ca femeia sa isi dea seama ca este insarcinata. De aceea, este foarte important ca fiecare femeie care are sanse de a ramane insarcinata sa consume o cantitate suficienta de acid folic cu cel putin o luna inainte de sarcina. O cale usoara pentru a te asigura ca primesti o cantitate suficienta de acid folic este aceea de a lua o multivitamine. Acidul folic ajuta femeile si dupa nastere, stimuland lactatia, oferind protectie impotriva parazitilor intestinali si a toxinelor alimentare.

  Pe de alta parte, acidul folic ne ajuta si sa fim frumosi – confera pielii un aspect sanatos si vindeca unele pete de decolorare; asociat cu alte vitamine din complexul B intarzie incaruntirea parului. Actioneaza si pentru prevenirea anemiei.

  Asocierea acidului folic cu vitamina B12 si vitamina C mareste sfera de actiune a acestui produs prin efect benefic asupra sanatatii sistemului circulator prin reducerea homocisteinei din sange (un element de ingrosare anormala a sangelui).

  Produsul mai contine 2 ingredient importanti pentru marirea eficientei: concentrat proteic din orez si extractul din  drojdia de bere Saccharomycetes cervisiae.

  Compozitie

  Acid folic pur1000 mcg
  Vitamina B-12 (metilcobalamina)100 mcg
  Vitamina C50 mg
  Concentrat proteic din orez175 mg
  Extract din drojdia de bere Saccharomycetes cervisiae50 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare: 1 capsula pe zi intre mese.

  Recomandare

  • Pentru Leucoplakie: se administraza doze forte de pana la 5 mg (5 capsule) de 3 ori pe zi.

  Referinte / studii

  Mai multe produse recomandate pentru sanatatea femeilor:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.