Protocol pentru pinteni ososi > Tratamente naturiste complexe, proceduri forte
  • Protocol pentru pinteni ososi
  • GHIMBIR - GINGER ROOT
  • SUPER VITAMINA K2
  • Kurkuma Pro - antioxidant, neuroprotector
  • Apple Cider Vinegar

  Protocol pentru pinteni ososi

  0 review-uri
  0 din 5

  440.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Pintenii ososi pot fi foarte durerosi, acesta fiind un motiv in plus pentru a actiona cat mai rapid asupra problemei. Aceste cresteri minuscule de os pot provoca si o serie de alte probleme, afectand direct sau indirect: muschi, tendoane si alte tesuturi moi.

  Pintenii ososi se pot trata folosind o serie de remedii naturiste care au la baza plante – cum ar fi ghimbirul, turmenicul – si produse – ca otetul de cidru de mere.

  Ce sunt pintenii ososi?

  Pintenul osos sau osteofitoza reprezinta o crestere minuscula de os peste osul normal. In timp ce numele de „pinten” sugereaza ca aceste cresteri de os ar fi zimtate sau ascutite, ele sunt de obicei netede. Chiar daca aceste cresteri de os sunt netede, acestea pot provoca o serie de probleme suplimentare pentru alte tesuturi, osoase sau moi, in functie de locul in care apar si pe ce apasa.

  Pintenii ososi sunt cei mai frecvent localizati la nivelul coloanei vertebrale, umerilor, mainilor, soldurilor, genunchilor si labelor picioarelor, conform literaturii de specialitate citata de WebMD.

  Simptomele comune ale osteofizei sunt:

  • inflamarea tesuturilor
  • durerea si ruperea de muschi sau tendoane.

  Se pot forma de asemenea, bataturi si calusuri (in acest context medical: tesut nou, degenerativ) deasupra unui pinten osos localizat la nivelul picioarelor.

  Multe persoane sufera de aceasta afectiune, fara ca aceasta sa fie din start clar diagnosticata, cu toate ca aceste cresteri osoase fac presiuni si asupra altor tesuturi, osoase sau moi, generand astfel stari de disconfort si dureri!

  Putem vindeca osteofitoza pe cale naturala?

  Tratamentul conventional pentru osteofiza se bazeaza de cele mai multe ori pe ameliorarea durerii ascociate sau eliminarea pintenilor.

  In timp, s-a constatat ca exista remedii naturiste care au efect, trateaza simptomele si „dizolva” in mod natural acesti pinteni ososi.

  Tratamentul cu ghimbir, turmenic si otet de mere este considerat unul dintre cele mai bune remedii naturiste. Profesionistii din domeniul medical, cum ar fi dr. Weil, recomanda adaptarea exercitiilor fizice de intretinere, purtarea de pantofi corespunzatori pentru reducerea durerilor de picioare si, bineinteles, tratarea pintenilor ososi.

  Continut pachet / protocol

  GHIMBIR - GINGER ROOT

  Ginger Root (Forte) – Rădăcină de Ghimbir

  Supliment alimentar recomandat în caz de răceală, acționează asupra plămânilor, stomacului și splinei. Este calmant pentru durerile abdominale, ajută digestia, elimină gazele, dă poftă de mâncare, neutralizează toxinele.

  2 flacoane

  Apple Cider Vinegar

  Apple Cider Vinegar

  Se foloseste in caz de: anchilozare artritica, acnee, probleme dermatologice, hipertensiune arteriala, dureri de cap, obezitate, matreata, hipercolesteromie, digestie lenta.

  2 flacoane

  Kurkuma Pro - antioxidant, neuroprotector

  Kurkuma Pro

  Curcuminul este un alt analgezic natural. Acest remediu contine curcuminoizi care ajuta la reducerea inflamatiei si diminuarea durerii.

  1 flacon

  SUPER VITAMINA K2

  Super vitamina K2

  Vitamina K2 este esentiala pentru absorbtia si metabolizarea calciului precum si pentru depunerea lui in oase si dinti (in special prin suplimentare cu calciu).

  1 flacon

  Administrare

  Modul recomandat de administrare

  Atentionare

  • Va reamintim ca toate tratamentele trebuiesc efectuate numai la recomandarea si sub suprevegherea medicului specialist!

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.