Organic germanium 132 cu fitosteroli si beta-glucan > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Organic germanium 132 cu fitosteroli si beta-glucan

  0 review-uri
  0 din 5

  201.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Acum peste 20 de ani, firma Japoneza Tokai Sangyo a inventat metoda de extractie a Germaniului organic GE-132 care se fabrica acum conform acestei metode atat in Japonia cat si in Statele Unite.

  Despre Germaniul organic GE-132 se spune ca ar fi cheia vietii. Stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300% a celulelor NK si macrofage care ataca celulele canceroase si celulele mutante. GE-132 stimuleaza oxigenarea si detoxifiera la nivel celular.

  Principalele functii ale Germaniului organic sunt

  Ofera electroni liberi, de aceea fiind clasificat drept „mama” anti-oxidantilor, neutralizeaza sarcinile pozitive in timp ce converteste toxinele in apa. Este de remarcat ca toxinele se nasc din alimentatie datorita faptului ca o parte din alimente nu sunt digerate (deficiente digestive) si raman ca materie celulara „ne-arsa”. Se stie ca pentru „a arde” se consuma oxigen pe care organismul il extrage din celule, privandu-le de acest element strict necesar vietii. Germaniul „arde” aceste deseuri alimentare, donand electroni si economisind astfel oxigenul celular. Acest proces este atat de fundamental pentru restaurarea si mentinerea sanatatii tesuturilor, incat se poate spune ca aceasta „terapie electronica” este cel mai potent si singur remediu pentru orice fel de afectiune.

  Intareste imunitatea

  Imbogateste extrem de puternic organismul la nivel celular, cu oxigen (lipsa de oxigen este un factor cheie in starea de sanatate ce sta la baza initierii cancerului sau proceselor inflamatorii).

  Este un prim remediu anti-imbatranire celulara (cauzata de lipsa de oxigen suficient). GE-132 este poate cel mai potent agent de detoxifiere existent in prezent.

  Utilizarea Germaniului organic in terapia cancerului a fost studiata de catre Dr. Japonez Asai. Mecanismul care sta la baza acestei terapii este oxigenarea celulelor si eliminarea toxinelor cu ajutorul Germaniului organic.

  Germaniul organic se recomanda in terapia cancerului ca adjuvant asociat cu alte produse specifice de inducere a apoptozei (moartea celuleor canceroase). Actioneaza sinergistic in asociere cu AHCC, I-3-C (Indole-3-Carbinol) si Super Immune Ultra. Se asociaza, de asemenea, bine cu REISHI 5000 (Ganoderma) pe care o potenteaza alaturi de Vitamina C.

  Konig organic Germanium GE-132 combina Germaniu organic pur (germanium sesquioxide) cu doua imunomodulatoare puternice fitosteroli (continand 40% beta-sitosterol) si beta-glucan 1,3/1,6, realizand astfel o formulatie sinergica pluripotenta, unica pe piata.

  Compozitie

  Extract hidroalcoolic din drojdie-de-bere (cu 50 mg beta 1,3 D glucan/beta 1,6 D glucan)70,2 mg
  Extract alcolic 100:1 din Ganoderma tsugae (cu 50 mg Bis (2-carbocimethylgermaniumsesquioxide))51,9 mg
  Extract alcoolic din seminte de soia/Glycine hispida (cu 22,3 mg beta-sitosterol)50 mg
  Agent de incarcare: celuloza microcristalina95 mg
  Capsula: gelatina60 mg

  Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

  Administrare

  Doza recomandata pentru consumul  zilnic: 1 – 2 capsule sau cum va indica medicul.

  Atentionari

  • Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata, alaptati sau suferiti de boli autoimune!
  • Contraindicat persoanelor alergice la soia!
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  Se asociaza sinergic cu:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.