NATTOKINASE 100 MG – MENȚINE FLUXUL NORMAL AL SÂNGELUI. SUSȚINE COAGULAREA NORMALĂ ȘI STRUCTURA ȚESUTURILOR > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  NATTOKINASE 100 MG – MENȚINE FLUXUL NORMAL AL SÂNGELUI. SUSȚINE COAGULAREA NORMALĂ ȘI STRUCTURA ȚESUTURILOR

  0 review-uri
  0 din 5

  128.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Recomandată pentru boli circulatorii precum: risc de congestie cerebrală, congestie cerebrală cu sechele, angină pectorală, stagnare venoasă, tromboembolism, ateroscleroză, fibromialgie, oboseală, claudicare intermitentă, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboză venoasă profundă și embolism arterial.

  Nattokinaza a fost descoperita de savantul japonez Dr. Hiroyuki Sumi in 1998, prin fermentare, in prezenta bacteriei Bacillus natto.

  Dieta noastra contine o mare varietarea plachetelor și celulelor roșii și formareate de alimente care pot conduce la niveluri crescute de colesterol, depuneri pe artere si inflamatii ale arterelor. Se creeaza astfel mediul propice pentru formarea de cheaguri de sange, boli cardiovasculare si accidente vasculare cerebrale. Placile ateromatoase sunt periculoase nu doar pentru ca stranguleaza fluxul sanguin dar, in cel mai rau caz se pot desprinde si circula in sange cauzand infarct miocardic sau accident vascular (congestie cerebrala).

  Organismul produce anumite substante care convertesc fibrinogenul in fibrina. Fibrina contribuie la agregarea celulelor rosii si formarea cheagului de sange. Inchegarea sangelui este utila atunci cand ne ranim, caci ajuta la inchiderea ranii. Totusi, de multe ori aceste cheaguri se formeaza si unde nu trebuie, devenind un pericol.

  Enzima care descompune fibrina este plasmina. Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putina plasmina si mai mult fibrinogen. Ca urmare, organismul incepe sa inchege mai mult sangele si sa dezintegreze tot mai putin sangele inchegat.

  Nattokinaza are o capacitate unică de a dezintegra fibrina, chiar superioară plasminei. Nattokinaza previne coagularea sangelui si formarea de placi (ateroame) pe artere. Daca totusi s-au format cheaguri de sange, Nattokinaza le poate dizolva. Acesta este un lucru extraordinar prin faptul ca nu numai ca previne formarea de cheaguri, dar in cazurile de infarct sau accident vascular poate sa dizolve cheagul care obtureaza artera afectata ajutand la refacerea circuitului sanguin. Ajungand pana in sistemul venos, Nattokinaza este de asemenea benefica in cazurile de tromboza venoasa.

  Un studiu din 2009 a aratat ca Nattokinaza poate fi benefica in catabolismul fibrililor amiloizi asociati cu boala Alzheimer.

  Datorita capacitatii Nattokinazei de a dizolva fibrilii amiloizi, poate reprezenta un element important in tratarea Sclerozei Multiple si a Sclerozei Laterale Amiloidale (SLA).

  Nattokinaza de la Konig Nutrition Laboratorium este incapsulata in capsule vegetale cu dizolvare intarziata (rezistente la acidul gastric) pentru a evita distrugerea enzimei de catre acizii din stomac.

  Compozitie

  Ingrediente / capsulă:

  Nattokinase (din Soia / Glycine hispida) fermentată cu Bacillus subtilis natto100 mg / 2000 FU
  agent de încărcare: celuloză microcristalină
  capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, guma gellan
  antioxidant: palmitat de ascorbil

  Nu conține: lapte și produse lactate, ouă, gluten, grâu, porumb, fermenți, nuci, îndulcitori, arome, sau coloranți artificiali.

  *FU – unități fibrinolitice

  Administrare

  Mod de utilizare adulți: 1 capsulă/zi pe stomacul gol sau cum va recomandă specialistul.

  Asociere sinergică

  • Cu SERRA PLUS (1/zi) pentru tratarea simultană a inflamației endoteliale (cauza principală a fomării ateroamelor și a trombilor) sau
  • EDTA (1 capsulă/zi) pentru reducerea agregării plachetare
  • VITAMINA K2 (pentru reglarea canalelor calciului).

  Studiile arată ca Nattokinaza ajunge la valoarea maximă în sânge la 12 ore de la administrare. În cazurile cu risc cardiovascular ridicat, cu acordul specialistului se poate adminstra cate 1 capsulă la 12 ore pentru a menține concentrația sanguină constantă pe parcursul a 24 ore.

  Atentionari

  • Consultați specialistul înainte să utilizați, dacă administrați medicamente anticoagulante, sau dacă suferiți de tulburări de coagulare a sângelui.
  • Încetați utilizarea acestui supliment cu 7 zile înainte de orice intervenție chirurgicală programată. Nu utilizați suplimentul dacă sunteți însărcinată sau alăptați.
  • Contraindicat persoanelor alergice la Soia.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

  Producator

  PROVITA Nutrition and Health Inc., Port Coquitlam, BC V3C 1S2, CANADA

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.