Lymphstream forte > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Lymphstream forte

  0 review-uri
  0 din 5

  106.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este Lymphstream?

  Lymphstream este un supliment alimentar care conține Sulfină (Melilotus officinalis), o plantă recomandată de medicina tradițională occidentală, indiană și chineză, pentru ameliorarea simptomelor limfedemului și flebitei. Proprietățile medicinale ale Sulfinei au fost cunoscute cu mult timp în urmă de catre strămoșii noștri, preparatele pe bază de Sulfină fiind utilizate pentru tratarea inflamației, ulcerelor și umflăturilor. Datorită conținutului său în cumarine, flavonoide și terpenoide, Sulfina are proprietăți venotonice și de protecție capilară. Constituentul său principal, cumarina, aparține familiei benzopironelor cunoscute pentru capacitatea lor de a reduce edemele.

  Sistemul limfatic este o rețea paralelă de vase care transportă lichidul numit limfă. Aceste vase foarte fine, de 50 de ori mai subțiri decât firul de păr, denumite capilare limfatice, se găsesc în toate țesuturile corpului și se unesc, formând două mari trunchiuri limfatice: canalul toracic și marea venă limfatică. Marea venă limfatică adună limfa din partea dreapta a corpului și a gâtului, de la membrul superior drept și din jumătatea dreapta a toracelui, iar canalul toracic colectează limfa din restul corpului. Ambele trunchiuri limfatice se deschid în venele care aduc sângele de la membrele superioare. Așadar, limfa – care a luat naștere din sânge – se reîntoarce, în cele din urmă, tot în sânge. În ganglioni sunt generate limfocitele T (globule albe). În urma unor infecții sau a altor afecțiuni precum cancerul, ganglionii își măresc volumul și devin palpabili. Sistemul limfatic este foarte important pentru sănătatea sistemului imunitar, deoarece transportă limfocitele și alte celule sanguine. Din păcate sistemul limfatic este mai puțin luat  în seamă. Abia când  ne îmbolnăvim devenim conștienți de importanța lui covârșitoare.

  Ce beneficii oferă Lymphstream?

  • Se recomandă în caz de cancer, inflamații ganglionare, splină mărită, blocaj limfatic, infecții, dar și pentru întreținerea unui sistem limfatic sănătos.
  • Are efecte antiinflamatoare și antiedemice.
  • Are proprietăți venotonice și de protecție capilară.
  • Ajută la reducerea simptomelor limfedemului.
  • Ajută la reducerea simptomelor legate de flebită și sindromul posttrombotic.
  • Ajută la reducerea simptomelor afecțiunilor venoase, precum varicele.
  • Extractul de Sulfină crește fluxul limfatic. Un preparat pe bază de Sulfină administrat voluntarilor a crescut fluxul limfatic al canalului toracic, confirmând proprietățile limfokinetice ale preparatului și ale cumarinei.
  • Studiile clinice au arătat că acest extract de Sulfină ușurează în mod eficient simptomele generate de varice, hemoroizi, hemoragii anale, tromboflebită sau edeme postoperatorii.

  Compozitie

  Ce conține Lymphstream?

  Suplimentul Lymphstream conține Sulfină, care este asociată cu alte plante ce susțin circulația și drenajul fluidelor din organismul nostru.

  Sulfina ajută la drenarea limfei, punând în mișcare limfa stagnantă, în special, din ganglionii limfatici inflamați (edem limfatic).

  Extractul din Brusture (Arctium lappa) este folosit pentru detoxifierea sistemului limfatic.

  Gențiana (Hydrastis canadensis), o plantă specific canadiană cu acțiune de potențare a celorlalte ingrediente, este puternic imunostimulatoare.

  Ingrediente / capsula:VNR*
  Extract hidroalcoolic 4:1 din părțile aeriene de Sulfină (Melilotus officinalis)200 mg
  Extract apos 4:1din rădăcină de Brusture (Articum lappa)118 mg
  Pulbere din rădăcină de Gențiană (Hydrastis canadensis)75 mg
  Pulbere din rizom de Galangal mic (Alpinia officinarum)50 mg
  Pulbere din Busuioc de câmp (Prunella vulgaris)50 mg
  Extract hidroalcoolic 4:1 din Ștevie  creață (Rumex crispus)50 mg
  Pulbere din rădăcină de Sarsaparillă (Smilax officinalis)50 mg
  Extract hidroalcoolic 4:1 din frunze și flori de Trifoi  roșu (Trifolium pratense)50 mg
  Extract hidroalcoolic 10:1 din semințe de Schinduf (Trigonella foenum-graecum)50 mg
  Extract hidroalcoolic 4:1 din flori de Gălbenele (Calendula officinalis)25 mg
  Extract uscat 100:1 din muguri florali de Salcâm japonez (Sophora japonica) conținând 99% quercetină25 mg
  Gelatină (capsulă)118 mg

  VNR* = valoare nutritionala de Referinta cf. Regulamentului 1169/2011

  Nu contine: lactate, ouă, gluten, soia, grâu, porumb, nuci, fermenți, îndulcitori artificiali, arome sau coloranți.

  Greutate netă e = 50,58 g

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1 capsulă de 2 ori pe zi.

  Ce face atât de excepțional Lymphstream?

  Lymphstream  este o formulație unică pe piață, bazată pe ultimele cercetări în domeniu, conținând 11 plante medicinale care acționează sinergic, acestea având efecte  antioxidante specifice în detoxifierea, drenarea și tonifierea întregului sistem limfatic.

  Atenționări:

  • Consultați specialistul înainte de utilizare dacă sunteți însărcinată sau alăptați sau dacă aveți alergie la plantele din familia Asteraceae.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  Recomandare:

  • În caz de cancer, nodulii limfatici se pot inflama reprezentând un pericol de răspândire (metastazare) a celulelor canceroase. Este, prin urmare, esențial să se acționeze urgent pentru detoxifierea sistemului limfatic.
  • Va recomandăm suplimentul nostru Lympstream.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.