Hepatothione - Pro Glutation endogen > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Hepatothione – Pro Glutation endogen

  0 review-uri
  0 din 5

  129.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Supranumita „Super molecula” sau „Mama tuturor antioxidantilor” de catre Dr. Mark Hyman, glutationul este unul dintre cele mai discutate subiecte atat în domeniul sanatatii naturale, cat si in cercurile medicale din ziua de azi. Peste 117 000 de articole stiintifice au abordat aceasta molecula si expertii recunosc acum ca o rata alarmanta de oameni sunt deficitari in glutation.

  Deficienta in glutation conduce la:

  • stres oxidativ crescut;
  • scaderea capacitatii ficatului si a celulelor de a detoxifica;
  • acumularea in organism de toxine si metale grele;
  • incapacitatea de a repara ADN-ul;
  • mutatii celulare pro-cancerigene;
  • cantitate redusa de oxigen si substante nutritive în celule;
  • slabirea membranei celulare si eventuala moarte a celulei.

  Aceste procese afecteaza în mod direct starea sistemului imunitar si adesea devin cauza principala a declansarii bolii sau progresia acesteia, severitatea si raspunsul (sau, mai degraba, lipsa acestuia) la tratamente.

  Glutationul scazut înseamna, de asemenea, ca tratamentele medicale prescrise în loc sa ajute, pot agrava situatia, deoarece medicamentele de sinteza determina scaderea în continuare a nivelurilor de glutation. De exemplu, s-a constatat din punct de vedere stiintific ca nivelurile de glutation pot prezice cat de bine si cu ce efecte secundare pacientii cu cancer pot tolera chimioterapia si radiatiile.

  Glutationul joaca un rol important in sanatatea vezicii bilare ajutand ficatul sa detoxifieze grasimea înainte ca bila sa fie emisa, ceea ce reduce stresul asupra vezicii biliare.

  Cercetarile au aratat ca aproape toate afectiunile cronice sunt caracterizate prin deficienta glutationului: Alzheimer, Parkinson, astm, toate cancerele, cataracta, degenerarea maculara, glaucomul, sindromul oboselii cronice, diabetul, tulburarile autoimune, rinichi, plamani, inima si sistemul digestiv, fibromialgie, gripa si raceala, neuropatie periferica, hepatita, scleroza multipla, tulburari ale pielii, convulsii, tumori, tulburari ale spectrului autismului si multe altele. Din cauza acestor efecte nefaste ale deficientei de glutation, acesta a fost supranumit „Super molecula”.

  Oamenii care se considera sanatosi pot avea si ei niveluri de glutation scazut. Principalul motiv pentru aceasta este varsta în primul rand, deoarece productia de glutation în celule scade în mod natural cu o rata medie de 10% per deceniu de viata dupa varsta de 20 de ani. În al doilea rand, în fiecare zi suntem toti expusi la poluarea mediului înconjurator, gazele de esapament, virusi, alimentatia care nu cuprinde zilnic produse nutritive gatite in casa cu cele 7-9 portii recomandate de legume si fructe biologice pe zi. Un astfel de stil de viata duce în cele din urma la un anumit grad de deficit de glutation.

  Simptomele pot include:

  • dureri de cap;
  • ameţeala;
  • slabiciune / lipsa de energie;
  • creierul „in ceata”;
  • dureri articulare;
  • eruptii cutanate;
  • piele uscata;
  • tulburari de somn;
  • depresie;
  • imbolnaviri frecvente prin infectii bacteriene sau virale.

  Oamenii sanatosi pot sa nu observe rezultate imediate dupa cresterea nivelului de glutation. Cu toate acestea, ei vor observa îmbunatatirea nivelurilor de energie, claritatea mintii, somnul si starea de spirit îmbunatatite si vor observa mai putine gripe, raceli sau alte imbolnaviri de natura bacteriana sau virotica. Asta deoarece glutationul intareste sistemul imunitar si are efecte profunde asupra functiilor limfocitelor, crescand atat imunitatea innascuta, cat si cea dobandita. Cu alte cuvinte poate actiona atat ca un antibiotic, cat si ca un vaccin. In plus, asigura protectie contra aparitiei elementelor pre-cancerigene.

  Exista pe piata multe suplimente alimentare cu Glutation inclusiv in forma „redusa”. Problema este insa ca biodisponibilitatea sistemica a glutationului consumat oral este slaba deoarece molecula de glutation care este o tripeptida are nevoie de un purtator specific pana la nivelul membranei celulare care, fie este in cantitate insuficienta, fie lipseste complet din sistem. Administrarea chiar si de doze mari de glutation redus, de pana la 3 grame pe zi, conduce doar la o cantitate foarte mica ce poate sa ajunga in ficat, sa fie prelucrata si transmisa mai departe catre celule.

  O metoda mai eficienta de a creste concentratia de glutation in organism este de a asigura precursori aminoacidici ai glutationului sub forma de compusi de Cisteina, Glicina si Acid glutamic si Glutamina. Acestia sunt preluati de catre ficat unde sunt apoi prelucrati in tri-peptida Glutation. Insa, in cazurile in care ficatul este afectat, nu mai are capacitatea sa produca suficient glutation din acesti precursori. De aceea, produsul Hepatothione asigura un proces complementar de producere a glutationului endogen direct in intestine printr-un proces molecular de fermentatie utilizand o specie rara de bacterie probiotica, Lactobacillus fermentum. Acesta se hraneste cu Caseina si Proteina concentrate din lapte nepasteurizat, producand glutation endogen care, apoi, este trasportant in ficat si in restul organismului prin intermediul unui purtator cum este chitosanul gelatinizat. Aceasta forma de glutation este 100% compatibila cu orice specie animala inclusiv omul si devine bio-disponibila imediat.

  Compozitie

  Fiecare capsula contine (ingrediente medicinale):

  L-Cisteina (Cisteina hidrochloride)125 mg
  Glicina (Glicina hydroclorica)125 mg
  D-Riboza (D-Riboza-L-cisteina)125 mg
  Proteina concentrate din lapte (Bos taurus: 80% proteina)100 mg
  Caseinat de calciu (Bos taurus)75 mg
  L-Glutamina50 mg
  L-Acid glutamic50 mg
  Chitosan (Poly-beta-(1,4) – 2-amino – 2-deoxy-d-glucose)25 mg
  Milk thistle (Silybum marianum) (80% silymarin)25 mg
  Zinc (Sulfat de zinc)5 mg
  Selenium (Selenometionina)50 mcg
  Lactobacillus fermentum2 miliarde ufc

  Nu contine: oua, arome sau coloranti artificiali, fermenti, indulcitori, nuci, grau, soia, gluten.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (doar pentru adulți): 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata pe stomacul gol.

  Recomandari

  Atentionari

  • Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la proteinele din lapte sau crustacee.
  • Consultati medicul inainte de utilizare daca sunteti insarcinata sau alaptati.
  • Sunt cunoscute reactii alergice la unele ingrediente ale suplimentului. In acest caz intrerupeti administrarea.
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  Bibliografie

  Pietro Ghezzi; Role of glutathione in immunity and inflammation in the lung; Int J Gen Med. 2011; 4: 105–113.

  Hamilos DL, Zelarney P, Mascali JJ.; Lymphocyte proliferation in glutathione-depleted lymphocytes: direct relationship between glutathione availability and the proliferative response. Immunopharmacology. 1989 Nov-Dec;18(3):223-35.

  Carlos Guerra et al.; Glutathione and Adaptive Immune Responses against Mycobacterium tuberculosis Infection in Healthy and HIV Infected Individuals; PLoS One. 2011; 6(12): e28378.

  Witsky et al.; The Systemic Availability of Oral Glutathione; European Journal of Clinical Pharmacology; (1992) 43:667-669

  Rajagopal V Sekhar et al.; Deficient synthesis of glutathione underlies oxidative stress in aging and can be corrected by dietary cysteine and glycine supplementation; Am J Clin Nutr 2011;94:847–53

  Rajagopal V Sekhar et al.; Glutathione Synthesis Is Diminished in Patients With Uncontrolled Diabetes and Restored by Dietary Supplementation With Cysteine and Glycine; DIABETES CARE, VOLUME 34, NUMBER 1, JANUARY 2011

  Kullisaara et al.; Complete Glutathione System in Probiotic Lactobacillus fermentum ME31; Applied Biochemistry and Microbiology, 2010, Vol. 46, No. 5, pp. 481–486

  Peran L. et al.; Lactobacillus fermentum, a probiotic capable to release glutathione, prevents colonic inflammation in the TNBS model of rat colitis; Int J Colorectal Dis. 2006 Dec;21(8):737-46

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.