DNA Repair > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium
  • DNA repair (reparator de ADN)
  • DNA repair (reparator de ADN)

  DNA Repair

  0 review-uri
  0 din 5

  55.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  ADN-ul (acid dezoxiribonucleic) reprezinta amprenta genetica a fiecaruia din noi deoarece in ADN este codificat genomul uman (informatia genetica). Fiecare individ are genomul lui specific care face sa fim diferiti unul de celalat. Informatia genetica din ADN este cea care determina functionalitatea fiecarei celule din organism si la scara mai mare functionalitatea fiecarui organ. Asa numitele „defecte genetice” sunt anormalitati ale ADN-ului, defecte care conduc la o functionare gresita a anumitor organe sau la predispozitia ori inducerea unor boli, inclusiv cancerele.

  Repararea ADN-ului (DNA Repair) este o secventa de procese prin care celula identifica si corecteaza defectele moleculei de ADN in care este codificat genomul. Defectele sau leziunile ADN-ului pot aparea din cauze interne in urma unor procese metabolice anormale sau din cauze externe (radiatii inclusiv prin radioterapie, toxine, chimicale, medicamente de sinteza, chimoterapie, expuneri la raze ultraviolete etc). Aceste leziuni cauzeaza defecte structurale ale ADN-ului care altereaza sau elimina complet capacitatea celulei de a transcrie materialul genetic in ADN. Alte leziuni conduc la mutatii periculoase in genomul celular care afecteaza supravietuirea celulei „fiica” dupa mitoza acesteia. Mitoza este procesul din cadrul diviziunii celulare prin care cromozomii din nucleul celulei se separa in doua seturi de cromozomi identici. Diviziunea celulara este un proces esential de „innoire” a organismului si este foarte important ca cromozomii sa fie identici pentru a mentine nealterat genomul. Aparitia de cromozomi cu defecte conduce la crearea premisei unei imbolnaviri.

  Rata de reparare a ADN-ului depinde de multi factori incluzand tipul de celula, varsta celulei si mediul extra-celular. O celula care a acumulat un numar prea mare de leziuni sau nu mai este capabila sa efectueze repararea ADN-ului poate sa:

  • intre intr-o stare latenta de imbatranire (asemanator unei celule imbatranite si la sfarsitul vietii);
  • se sinucide, fenomen cunoscut sub denumirea de apoptoza sau moarte celulara programata;
  • se divide necontrolat ceea ce conduce la formarea de tumori canceroase.

  Este, deci, foarte important ca toate celulele din organism sa posede o capacitate maxima de reparare a ADN-ului.

  Konig DNA Repair (reparatorul de ADN) reprezinta un produs unic continand o serie de nutraceutice care mentin capacitatea celulei de a repara ADN-ul, dar si capacitatea celulelor stem, atat progenitoare, cat si adulte, de a evolua in celule diferentiate.

  ARN-ul (acidul ribonucleic) care transmite informatia genetica pe parcursul diviziunii celulare prin codarea, decodarea, reglarea si expresiei genelor, practic copiind ADN-ul si apoi replicandul prin transcriptia inversa.

  ADN (acid dezoxiribonucleic) extras din testicule de somon Oncorhynchus keta, contine peptidele care sunt „caramizile” din care este alcatuit ADN-ul.

  Mai multe studii clinice au dus la concluzia ca extractul de Uncaria tomentosa mareste capacitatea de reparare a ADN-ului, raspunsul mitogenic si recuperarea leucocitelor, atat la subiectii sanatosi, cat si la bonavii supusi la chimoterapie (Ref. 1, 2, 3).

  Compozitie

  Ingrediente / capsulaVNR*
  Extract hidroalcoolic 4:1 din parenchimul scoartei de gheara matei (Uncaria tomentosa)125 mg
  Capsula: gelatina61 mg
  Agent de incarcare: celuloza microcristalina60 mg
  Acid ribonucleic din extract alcoolic din seminte de soia (Glycine hispida)50 mg
  Acid dezoxiribonucleic din extract uscat de somon25 mg
  Vitamina E (d-alfa acetat de tocoferil)10 mg
  Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal5 mg

  *VNR = Valoare nutritionala de referinta cf. regulamentului 1169/2011

  Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti, in mod oral): 1 capsula de 2 ori pe zi (de preferinta pe stomacul gol).

  Se asociaza sinergic cu: Stemulin și Revital-Ta.

  Recomandari / atentionari

  • Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata sau alaptati!
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.