Coenzyme (coenzima) PQQ > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Coenzyme (coenzima) PQQ

  0 review-uri
  0 din 5

  112.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Mitocondria este “motorul” care alimenteaza si controleaza functionarea celulei. PQQ este o descoperire stiintifica de ultima ora cu numeroase aplicatii terapeutice. PQQ nu poate fi sintetizata de organism fiind astfel definita ca nutrient esential ce trebuie adus in organism prin suplimentare. In 2010 cercetatorii de la Universitatea Davis din California au publicat rezultatul cercetarilor care au demonstrat rolul critic pe care PQQ il joaca in activarea cailor de semnalare celulare (cell signaling pathways) direct implicate in functia, dezvoltarea si metabolismul energetic al celulei.

  Activarea moleculelor semnal

  Cercetatorii de la Universitatea California au analizat influenta PQQ asupra cailor de semnalizare celulara implicate in generarea de noi mitocondrii si au constatat ca PQQ activeaza 3 molecule semnal care conduc la biogeneza spontana de noi mitocondrii in celule:

  1. PQQ activeaza expresia PCG-1α, un master regulator care mobilizeaza raspunsul celular la diferiti triggeri externi. Stimuleaza in mod direct genele care promoveaza proliferarea, cresterea si respiratia celulara. Efecte pozitive se inregistreaza in functionarea celulelor din toate organele.
  2. PQQ trigereaza proteina semnal CREB care stimuleaza crearea de noi mitocondrii.
  3. PQQ regleaza o proteina semnal descoperita recent numita DJ-1 implicata in functionarea si supravietuirea celulei. S-a demonstrat ca DJ-1 previne moartea celulei cauzata de stresul oxidativ intens indus de factori interni sau externi.

  Mai mult, studiul cercetatorilor americani a demonstrat ca PQQ nu numai ca protejeaza mitocondria impotriva stresului oxidative dar mai mult, promoveaza generarea spontana de mitocondrii noi in celulele imbatranite, proces cunoscut sub denumirea de biogeneza mitocondriala spontana. Acesta este un important efect anti-imbatranire.

  Cardioprotectie

  Cercetatorii de la Universitatea California din San Francisco au investigat efectul PQQ comparativ cu Metropolol in cazurile de infarct miocardic rezultand in disfunctia muschiului cardiac. S-a constatat ca PQQ este superioara Metropololului in ceea ce priveste protectia mitocondriilor din muschiul cardiac impotriva distrugerii cauzate de ischemie / reperfuzia oxidativa. PQQ trebuie administrat fie inainte de infarct fie in primele ore de la infarct.

  Radioprotectie

  S-a constatat ca PQQ confera protectia celulelor contra efectelor radiatiilor ceea ce il face util in cazurile de cancer in care se efectueaza radioterapie.

  Neuroprotectie

  PQQ protejeaza celulele din creier si sistemul nervos contra deteriorarii mitocondriei in cazurile de imbatranire, boli degenerative, dementa senila, Alzheimer, parkinson, scleroza multipla, scleroza laterala amiloidala, diabet.

  PQQ se asimileaza mult mai bine daca este legat de aminoacidul L-Glicina si se absoarbe mult mai bine daca este „imbracata” cu o fosfolipida precum Fosfatidilcolina.

  Coenzima PQQ de la Konig Nutrition Laboratorium contine PyrroloQuinoline Quinone legata de aminoacidul L-Glicina si  acoperita cu fosfatidilcolina avand astfel  o bio-disponibiltate si eficienta de peste 4 ori mai mare decat PQQ simplu. PQQ este obtinut in mod natural printr-un proces de fermentatie brevetat in Japonia.

  Compozitie

  IngredienteCant. / cps.%VNR
  Agent de incarcare: celuloza microcristalina165 mg**
  Fosfatidicolina (din lecitina de Soia / Glycine hispida)100 mg**
  Capsula: gelatina61 mg**
  Pulbere de PQQ / pironochinolin – chinona (glucoza fermentata bacterian pe suport de L-glicina)15 mg**
  Vitamina E (d-acetat de alfa- tocoferol)10 mg83%
  Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal5 mg**

  *VNR = Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulamentului 1169/2011

  Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti,  indulcitori artificiali , arome sau coloranti.

  Greutate neta e = 10,71 g.

  Administrare

  Doza zilnica recomandata (doar pentru adulti): 1 capsula pe zi (de preferinta pe stomacul gol).

  Atentionari

  • Consultati medicul inainte de administrare daca sunteti insarcinata sau alaptati!
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

  Recomandare

  Producator

  Producator: Provita Nutrition & Health Inc., 2078 Shaughnessy St. Coquitlam, BC Canada V3C 3C5

  Distribuit de: Konig Nutrition Laboratorium Ltd., 2078 Shaughnessy St. Port Coquitlkam, BC, Canada

  Detinator notificare / distribuitor unic in România: S.C. KONIG NUTRITION LABORATORIUM S.R.L., Romania, 500035 Brasov, str. Lunga nr. 73/2 – tel. 0721999111

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.