Cholestatin, pentru controlul colesterolului > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  Cholestatin, pentru controlul colesterolului

  0 review-uri
  0 din 5

  60.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Colesterolul poate fi atat bun HDL, cat si rau LDL, asa ca este important sa va controlati colesterolul din sange pe fractiuni. Mentinerea colesterolului in limite normale este importanta, deoarece se reduce astfel riscul infarctului de miocard si in acelasi timp riscul de accident vascular cerebral.

  Monacolin K este substanta naturala care a fost luata ca model de firmele farmaceutice in incercarea de a o reproduce si patenta, rezultand asa numitele statine. Statina (cu diferite denumiri) este substanta de baza din medicamentele alopate pentru colesterol.

  Dereglarea nivelului de colesterol in sange este un efect autoimunitar indus de prezenta unor inflamatii in sistemul circulator.

  Avantajul este ca administrand Konig Cholestatin (eventual in cadrul unui protocol de corectare metabolica prin asociere cu Coenzima Q10, Serra Plus si Super Immune Ultra) se poate regla nivelul colesterolului si trigliceridelor in masura in care se ajunge la o stare de normalitate fara a mai fi nevoie de o administrare neintrerupta si permanenta.

  Konig Cholestatin se poate administra simultan in cadrul protocolului de curatire arteriala de baza (Formula flow impreuna cu produsul EDTA).

  Compozitie

  Extract de orez rosu (Monascus purpureus), cu 3% Monacolin-K333,00 mg
  Dioxid de siliciu5,00 mg
  Celuloza microcristalina173,00 mg
  Capsula (gelatina)95,00 mg

  Nu contine: lactate, oua, gluten, soia, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti artificiali.

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (numai pentru adulti): 1-2 capsule pe zi sau conform indicatiilor medicului.

  Atentionari

  • A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza!
  • Consultati medicul in caz de sarcina sau alaptare!A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

  Recomandari

  • Pentru cazuri de hipercolesteromie avansata: se pot administra pana 2 capsule/zi dupa care se reduce la 1/zi de la caz la caz. Efectul reglarii colesterolui este gradat si se ajunge la nivelul optim dupa aproximativ 4-8 saptamani de administrare zilnica.
  • In principiu Konig Cholestatin 10 mg poate fi un inlocuitor direct 1 la 1 pentru medicamentele de sinteza cu un dozaj de 10-20 mg de statina per tableta.
  • Daca ati administrat mult timp medicamente de sinteza pentru colesterol, administrati in paralel cu Konig Cholestatin timp de 1-2 luni cu Coenzima Q10 bio-activa, 1 capsula/zi pentru a reface rezerva de coenzima din inima.

  Referinte

  1. Scientific Opinion on the substantiation of health claims related to Monacolin K from red yeast rice and maintenance of normal blood LDL-cholesterol concentrations (ID 1648, 1700) pursuant to Article 13(1) of Regulation (EC) No 1924/2006; EFSA Journal 2011;9(7):2304
  2. Cheng-Chieh Lin et al.; Clinical Study on the Efficacy and safety of Monascus purpureus Went rice in subjects with hyperlipidemia; European Journal of Endocrinology (2005) 153 679–686
  3. Jianping Liu ; Chinese red yeast rice (Monascus purpureus) for primary hyperlipidemia: a meta-analysis of randomized controlled trials; Chinese Medicine 2006, 1:4
  4. David J. Becker et al.; Red Yeast Rice for Dyslipidemia in Statin-Intolerant Patients, A Raddomized Trial; Annals of Internal Medicicne 2009;150:830-839
  5. David J. Becker et al., Red Yeast Rice for Dyslipidemia in Statin-Intolerant Patients A Randomized Trial, 16 June 2009 Annals of Internal Medicine Volume 150, Number 12, pp 830

  V-ar putea interesa si...

  Mai multe produse recomandate pentru sanatatea inimii:

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.