Beta caroten cu seleniu > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium
  STOC EPUIZAT
  • Beta caroten cu seleniu
  • Beta caroten cu seleniu

  Beta caroten cu seleniu

  0 review-uri
  0 din 5

  0.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Beta-caroten (pro-vitamina A) ajunge in organism prin aport alimentar si este transformat de ficat in vitamina A, in functie de necesitati.

  Actiuni binefactoare ale beta-carotenului:

  • contribuie la profilaxia si ameliorarea tulburarilor de vedere;
  • creste rezistenta organismului la infectiile cailor respiratorii si este un factor important in mentinerea sanatatii pielii, parului, danturii si gingiilor;
  • participa si la biosinteza imunoglobulinelor (anticorpii);
  • stimuleaza activitatea sistemului imunitar;
  • previne si amelioreaza depigmentarile cauzate de bolile ficatului sau de batranete;
  • protejeaza mucoasa nazala, bucala, faringiana, laringiana, traheala si pulmonara fiind un adjuvant evident in tratamentul infectiilor respiratorii, emfizemului pulmonar si hipertiroidismului;
  • accelereaza dezvoltarea fizica si creste rezistenta sistemului osos.

  Beta-carotenul are rol si in profilaxia cancerului (prostata, gastric, esofagian, etc.) si ajuta la reducerea riscului aparitiei infarctului miocardic si a stopului cardiac.

  Seleniul este un oligo-element esential. Cel mai important rol al seleniului si totodata cel mai bine aprofundat de catre stiinta este actiunea lui antioxidanta prin care protejeaza organismul fata de efectele radicalilor liberi. Seleniul este de asemenea un oligo-mineral esential pentru sistemul imunitar.

  Compozitie

  Beta-caroten5000 UI
  Seleniu (natural din selenometionina)100 mcg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare (doar pentru adulti): 1 capsula pe zi.

  Recomandari

  Pentru reglarea circuitului vitaminei A la nivel celular la persoanele cu probleme de vedere se recomanda asocierea cu:

  Referințe

  Studii privind potentialul anticancerigen al beta-carotenului forte

  Studii epidemiologice observationale au aratat consistent ca o dieta bogata in beta-caroten este asociata cu un risc redus de cancer la un numar de locatii comune cum ar fi plaman si stomac. (van Poppel)

  Intr-un studiu clinic cu administrare de supliumente nutritive organizat in perioada martie 1986-mai 1991 in China, la Linxian (o zona a lumii cu cea mai mare incidenta de cancer esofagian) s-a inregistrat o mortalitate semnificativ redusa la pacientii carora li s-a administrat beta-caroten asociat cu Vitamina E si seleniu. (Blot 1993) 

  Studii pe animale au indicat ca Beta Caroten poate intarzia sau preveni inducerea de sarcoma si cancer de piele la soarecii expusi la agenti carcinogeni. (Smigel)

  Efectele inhibitoare ale beta-carotenului au fost studiate pe sobolani si soareci cu tumori induse prin 4 modele de carcinogeneza. Beta-carotenul a redus semnificativ carcinogeneza cancerelor vaginale, cervicale uterine (47%), adenomul pulmonar(46,4%), carcinoma mamara (55,6%). (Aleksandrov) 

  Beta carotenul este esential pentru asemenea functii precum: vederea, cresterea, dezvoltarea oaselor, dezvoltarea dintilor, mentinerea sanatatii tesuturilor epiteliale, efect protectiv contra cancerului, suport pentru organele de reproducere, efect de coenzima si suport pentru sistemul hormonal, administrata in doze mari.

  Mai multe produse recomandate pentru piele sanatoasa:

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.