Aldora - stimulant libidou si functie sexuala > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium
  STOC EPUIZAT
  • Aldora
  • Aldora

  Aldora – stimulant libidou si functie sexuala

  0 review-uri
  0 din 5

  102.00 lei

  Stoc epuizat

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Aldora este o formulatie naturala care se adreseaza barbatilor cu probleme erectile (impotenta). Are un efect stimulativ asupra mecanismelor biochimice necesare obtinerii unei erectii si angajarii intr-un act sexual. Aldora se adreseaza de asemena femeilor care nu au dorinta sexuala, nu ajung la orgasm sau nu se simt satisfacute de actul sexual.

  Disfunctia Erectila (DE) este incapacitatea (impotenta) repetata de a obtine sau de a mentine o erectie suficient de ferma pentru a permite penetrarea in cadrul actului sexual. Disfunctia Erectila (DE) este cea mai des intalnita problema care afecteaza barbatii.

  Unele ingrediente din compozitia Aldora ajuta la obtinerea si sustinerea unei erectii prin stimularea eliberarii de oxid nitric (NO) in sange. Acesta la randul lui mareste nivelul de Cyclic-GMP (Monofosfat de Guanozina Ciclica). Alte ingrediente maresc circulatia sanguina atat in sistemul circulator primar cat si cel periferic.

  Aldora contine de asemenea ingrediente care maresc dorinta sexuala si raspunsul la stimulii sexuali, conditii esentiale pentru obtinerea unei erectii la barbati si obtinerea de orgasme multiple la femei. Impreuna conduc la vasodilatare in interiorul penisului suficienta pentru a induce erectia si totodata prin activarea circulatiei (inclusiv in zona pelviana) se sensibilizeaza centrii nervosi responsabili pentru libidou, dorinta si satisfactie sexuala.

  Marirea volumului de sange pompat precum si relaxarea corpului cavernos (care astfel accepta un volum mai mare de sange) poate conduce de asemena la o marire a volumului penisului in stare de erectie. In plus, Aldora mai contine si ingrediente care ajuta la cresterea staminei (capacitatii energetice) necesare actului sexual performant si de durata.

  In cazurile de impotenta, efecte pozitive stabile se pot obtine dupa aproximativ 2 saptamani de administrare.

  Compozitie

  Epimedium brevicornum 10:1 PE25 mg
  Epimedium sagittatum SE 20% icariin25 mg
  Tribulus terrestris SE 45% saponins215 mg
  Aspidosperma tomentosum 20:1 PE25 mg
  Lepidium meyenii SE 0.6%20 mg
  Piper betle20 mg
  Erythroxylum catuaba25 mg
  Butea superba 5:1 PE50 mg
  Juniperus communis 20:1 PE25 mg
  L-citrulina20 mg
  L-arginina40 mg
  L-carnitina40 mg
  L-norvalina15 mg

  Administrare

  Modul recomandat de administrare:

  • Pentru beneficii pe termen lung: administrati 1 capsula pe zi;
  • Daca se doreste un efect mai accentuat: se administreaza inca 1 capsula cu 1-2 ore inainte de activitatea sexuala.

  Atentionari

  • Aldora nu se recomanda fara consultul si acordul medicului in cazul persoanelor cardiace, hipertensive sau care administreaza medicamente alopate pentru boli cardiovasculare.
  • Inainte de a administra Aldora consultati medicul daca sunteti apt fizic pentru actul sexual.
  • Intrerupeti administrarea daca apar efecte secundare cum ar fi accelerarea pre mare a ritmului cardiac, stare de nervozitate sau alte reactii adverse.

  Studii

  Exista studii care sa sustina eficienta produsului Aldora?

  DA. In 1998, a fost acordat Premiul Nobel cercetatorilor care au descoperit ca o substanta care apare in mod natural, denumita Cyclic-GMP (Monofosfat de Guanozina Ciclica) este esentiala pentru capacitatea unui barbat de a obtine si de a mentine o erectie. Tot ei au descoperit ca oxidul nitric este strict necesar pentru ca Cyclic-GMP sa actioneze.

  Pentru a obtine o erectie trebuie sa existe suficiente cantitati de oxid nitric si Cyclic-GMP (substante „pro-erectie”) pentru a contracara PDE-5 (fosfodieteraza tip-5), enzima „anti-erectie”.

  Nivelul de Cyclic-GMP scade cu varsta dar poate sa scada si la barbatii tineri ca urmare a stresului, diferitelor afectiuni cronice sau ca urmare a medicatiei. (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162)

  V-ar putea interesa si...

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.