5-HTP, formula K-198 > Tratamente naturiste canadiene de la Konig Nutrition Laboratorium

  5-HTP, formula K-198

  0 review-uri
  0 din 5

  90.00 lei

  Doriti sa plasati comanda telefonic?
  Luni - Duminica: 08:00 – 21:00
  0268.418.667 0723.333.505

  Descriere

  Ce este 5 HTP?

  5-HTP (5-Hidroxitriptofan) este un metabolit al aminoacidului Triptofan și este un precursor direct al neurotransmițătorului serotonină numită si “esența fericirii”.

  Molecula 5-HTP, sau 5-hidroxitriptofan, se găsește în starea sa naturală în semințele de Griffonia Simplicifolia, o plantă cățărătoare indigenă din Africa Centrală și de Vest. 5-HTP acționează ca un percursor de serotonină, fiind renumit pentru proprietățile sale benefice în caz de oboseală. Este recomandat și ca un antidepresiv eficient.

  Ce beneficii oferă 5 HTP?

  1. Indicat pentru depresie și indispoziție, suplimentul are efecte similare cu cele ale medicamentelor de sinteză (cum ar fi PROZAC®.)
  2. Crește producția de serotonină influențând somnul, apetitul și starea de spirit. 5-HTP este totodată și un precursor al hormonului melatonină care reglează ciclul veghe-somn. Nivelul de serotonină are o influență directă asupra stării de spirit. Când acesta este redus din diferite cauze cum ar fi stresul cotidian, un mod de viață sedentar, o alimentație necorespunzătoare, atunci apar modificări de comportament, depresii, insomnie, anxietate, obsesii, migrene, foame persistentă, agresivitate, lipsă de sociabilitate.
  3. Reduce sau elimină migrenele cauzate de starea de stres sau starea depresivă.
  4. Ameliorează starea psihică, induce starea de calm, de siguranță de sine.
  5. Induce starea de relaxare și încredere.
  6. Îmbunătățește calitatea somnului.

  Compozitie

  Ce conține 5 HTP?

  5-HTP este un produs standardizat și foarte concentrat, sintetizat din semințe de Griffonia Simplicifolia.

  Fiecare capsulă conține:

  Agent de incarcare: celuloza microcristalina226 mg
  L-5-hydroxytriptophan / 5-HTP (din seminte de Griffonia simplicifolia)50 mg
  Capsula: gelatina61 mg
  Stearat de magneziu5 mg

  Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, soia, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

  Administrare

  Mod de administrare recomandat (adulți): 1-2 capsule de 3 ori pe zi, de preferință seara, cu 30 minute înainte de culcare.

  Ce face atât de excepțional 5 HTP?

  5-HTP este un derivat al aminoacidului triptofan. Odată absorbit de organism, 5-HTP traversează bariera hematoencefalică și este transformat în creier în serotonină, un neurotransmițător implicat în multe procese biologice. Serotonina joacă un rol în controlul ritmurilor circadiene sau bioritmurilor și este importantă în reglarea somnului, în combaterea anxietății, în revenirea apetitului și a bunei dispoziții.

  Atentionari

  • Consultati medicul inainte de utilizare dacă simptomele persistă sau se agravează sau dacă administrați medicamente sau cabidopa / suplimente cu activitate serotoninergica L- triptofan, adenosilmetionina / SAM /e, antidepresive, analgetice, Sunătoare (Hypericum perforatum), medicamente contra tusei și guturaiului care conțin dextromethrorphane, medicamente contra greții, medicamente antimigrene.
  • Încetați utilizarea și consultați medicul dacă prezentați semne de slăbiciune, ulcerații bucale sau dureri abdominale însoțite de dureri musculare severe.
  • Efecte secundare sunt foarte rare dar pot fi: ușoară amețeală sau ușoară stare de vomă. De obicei dacă apar, aceste efecte dispar după câteva zile.
  • Dovediți prudență când lucrați cu mașini grele, când conduceți autovehicule cu motor sau când sunteți implicat în activități necesitând vigilența.
  • Unele persoane pot prezenta diaree, greață, vomismente sau/și dureri abdominale.
  • Nu se administrează femeilor gravide sau care alăptează precum și persoanelor pe medicație cu inhibitori MAO (antidepresivi).
  • A se păstra la loc întunecos și rece, departe de accesul copiilor.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate și echilibrate și unui mod de viață sănătos.

  V-ar putea interesa si...

  Mai multe produse recomandate pentru stres si insomnie:

  *Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise pe site, sau cele obținute deja de persoanele care au trimis testimoniale.