Despre Provita Nutrition, Brașov > Reprezentant unic in Romania al firmei Canadiene Provita Nutrition & Health Inc.

MISIUNEA NOASTRĂ

„Să vă informăm și să vă oferim tot ce este mai nou, mai eficient, la cea mai înaltă calitate, puritate și dozaj.”

Despre noi

Toate produsele din portofoliul Provita Nutrition sunt fabricate exclusiv in Canada sub normele de calitate GMP, ISO 9001 sau QCMS si verificate atat de laboratoarele producatoare cat si de managerul de asigurare a calitatii (QA) angajat de Provita Nutrition & Health Inc. Numai astfel putem sa onoram misiunea noastra enuntata mai sus.

Pe langa produse din portofoliu oferite de la firmele colaboratoare Organika Health Products, New Roots, Nature’s Harmony, Konig Laboratorium, Prairie Naturals Provita Nutrition & Health Inc. a inceput productia si distributia in America de Nord a unor produse noi si unice realizate prin asocierea si colaborarea cu grupuri de nutritionisti Canadieni recunoscuti precum si cu laboratoare de prestigiu precum Prime Health Ltd. si Canadian Phytopharmaceuticals Inc.

Multe dintre aceste produse noi fie au fost deja avizate fie sunt in curs de avizare la Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti in vederea distributiei si in Romania.

Provita Nutrition in numere

0

produse in portfoliu

0

de tratamente pentru afectiuni

0

de comenzi efectuate

0

de distribuitori in toata tara

Pentru intrebari, solicitari, colaborari, sesizari, nu ezitati sa ne contactati

Branduri comercializate

Va oferim

Centrul de sanatate si nutritie
Provita Nutrition

500035 Brasov, Str. Lunga nr.73

0040/268.418.667

Luni – vineri: 09:00-17:00

Diagnosticare si tratament

Hidrocolonoterapie

Hidrocolonoterapia este unul dintre cele mai eficiente tratamente de detoxifiere, care curata organismul de reziduurile acumulate in ani de zile.

citeste mai mult

Ginecologie

Prin intermediul cabinetului de obstetrică-ginecologie  dotat cu aparatură specifică de ultimă generație și înaltă performanță, vă facilităm accesul la asistență medicală de calitate.

citeste mai mult

Diagnosticare noninvaziva

Tehnologia de ultima generaţie Metapathia GR Hunter permite scanarea completă pe organe şi sisteme cu depistarea tulburărilor energetice şi funcţionale în stadii incipiente până la nivel ADN.

citeste mai mult

Gimnastica motorizata – Slender Your

Este o forma de miscare, cu ajutorul careia facem sport, fara a depune efort! Gimnastica monitorizata se face pe niste aparate speciale, care lucreaza anumite grupe de muschi…

citeste mai mult