Cupru. Avem nevoie de el?
Comenzi telefonice : 0723.333.505
Luni - Duminica 08:00-21:00
Home / Articole medicale / Cupru. Avem nevoie de el?

Cupru. Avem nevoie de el?

Deci, grupul de profesionisti care va spun cum sa traiti si sustin ca voi nu trebuie sa folositi sare, cofeina, sa nu mancati unt, ci margarina, sa nu faceti diferite prostii, mor la varsta de 58 de ani, in timp ce oamenii in varsta de 120-140 de ani isi pun in cana de ceai o bucata de piatra de sare si beau cate 4 cani zilnic, adica folosesc cate 4 bucati de sare/zi, prepara mancarea in unt topit, in loc de ulei de masline si traiesc pana la 120 de ani. Oare voi o sa-i credeti pe cei care traiesc pana la 58 de ani?

Sarea este un electrolit strict necesar organismului si nu trebuie evitata complet asa cum recomanda profesionistii. E alegerea voastra! Dar atentie, consumati nu sarea iodata si super-prelucrata din comert. Ea este cauza creserii tensiunii arteriale si a retentiei de apa. Cautati Sare de Himalaia sau daca nu gasiti cautati sarea aceea grunjoasa si cenusie care se folosea pe vremuri la muraturi. Puneti-o in rasnita de cafea si obtineti sare fina.

Cu atat mai mult, eu ii respect pe unii dintre acesti medici. Intre acesti oameni este si doctorul Stupre Cartred. El are 38 de ani, este medic de familie si se ocupa de problema anevrismului. Aceasta este tumefierea arterei aorte, slabita din cauza pierderii elasticitatii tesutului.

Inca din anul 1957, s-a aflat ca motivul aparitiei anevrismului este insuficienta de cupru in organism. Pe atunci lucram asupra proiectului in care urmaream 200 mii de curci. O cauza majora a mortalitatii la curci este anevrismul.

Acestor curci li se dadea o ratie speciala, in care erau incluse 90 de substante nutritive, iar in primele 13 saptamani au murit exact jumatate. Marind de 2 ori doza de Cupru in ratia alimentara, fermierii au crescut 500 mii de curci si niciuna nu a murit din cauza anevrismului. Acest experiment a fost efectuat apoi pe cobai, pisici, caini, porci si alte animale. Si noi am ajuns la concluzia ca, deficienta de cupru este motivul aparitiei acestei boli la oameni.

Iata un exemplu:

O avocata foarte vestita din Detroit, Elen Djoree a murit la 44 de ani. Ea frecventa unul din cele mai moderne cluburi sportive (stiti ca, acum, toate femeile doresc sa aiba oasele cele mai rezistente, cu putine cheltuieli). Cu toate acestea, ea tot a decedat din cauza anevrismului aortic. Dupa rezultatul autopsiei, simptomele aduceau aminte de paralizii sau hemoragii. Cauza acesteia a fost tot deficitul de cupru.”

Iar acum o sa va fac cunostinta cu un alt medic – Martin Carter. El a decedat la varsta de 57 de ani, a primit titlul de medic de la Scoala de medicina Harward si titlul de doctor in medicina, in Yale. Cand i-au facut autopsia, s-a dovedit ca moartea i-a fost cauzata de anevrismul aortei, el murind de fapt din cauza unui deficit de cupru, murind de fapt din cauza unui deficit de cupru.

Chelia timpurie este primul simptom al faptului ca aveti insuficienta de cupru in organism

Pielea devine mai ridata, deoarece se deregleaza elasticitatea tesuturilor. Apar cearcane, ridurile si incepeti sa semanati cu o pruna uscata. In afara de asta, exista inca o problema, cum ar fi dilatarea varicoasa a venelor, acest fapt datorindu-se dereglarii elasticitatii tesuturilor, totul incepand sa atarne pe maini, piept, burta, obraji. Si mergeti la cosmetician, ajungand la operatie plastica. De fapt, mai practic si mai sigur ar fi sa administrati Minerale trasoare coloidaleCupru.

Atentie insa!

Intre cupru si zinc trebuie sa existe o balanta. Administrarea unuia fara chelalat mascheaza deficienta. De aceea, cautati un produs care combina matematic aceste 2 elemente.

Pentru mai multe informatii despre cupru vizitati pagina produsului Konig Copper – cupru cu balanta de zinc.

Produsele mentionate in acest articol

Copper – cupru cu balanta de zinc

Supliment alimentar, un oligoelement esential, chelatat cu aminoacid. Contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive, la functionarea normala a sistemului nervos. Cuprul si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Minerale trasoare coloidale (Coloidal Trace Minerals)

Complex de minerale oligomerice ionice din sursa organica fortificat cu acid fulvic, calciu, siliciu si electroliti. Conţine peste 70 de vitamine, minerale şi aminoacizi de origine organică, oligoelemente, electroliţi plus acid fulvic antioxidant, alcalinizant, oxigenator, detoxifiant, revitalizant.

Lasă un răspuns