Creier, imunitate si balanta corporala > Provita Nutrition Romania
Home / Sfatul medicului / Creier, imunitate si balanta corporala

Creier, imunitate si balanta corporala

Creier, imunitate si balanta corporala

NATURAL STRENGTH ACTIVATOR ANTI-AGING – 60 CAPSULE

Formulă ortomoleculară care vizează tratarea procesului de imbatranire a muschilor, corpului si creierului.

Studiile indică faptul că suplimentarea cu Arginina alfa-ketoglutarat (AKG) și Ornitină stimulează axa GH / IGF-1, care este cunoscută pentru a promova o stare anabolică și, prin urmare, stimulează creșterea masei musculare și inhibă degradarea proteinelor în mușchi și țesuturi.

L-alfa-glicerofosforilcolina (alfa-GPC) are un efect stimulator asupra acetilcolinei creierului, cunoscută pentru a stimula glanda hipofiză pentru eliberarea factorului de crestere. Adăugarea de Colostru și planta Andrographis aduce o componentă care stimulează imunitatea.

Toate ingredientele din Natural Strength Activator lucrează împreună pentru a te face să te simți energizat, să arăți și să te simți mai tânăr și mai sănătos.

NEURO MAXIMIZER – 60 CAPSULE DE ORIGINE VEGETALA

Formulă ortomoleculară complexă care se adresează funcției creierului și sănătății sistemului nervos.

Această formulă unică încorporează toate elementele majore cunoscute a fi benefice pentru funcția creierului, inclusiv: Acetil L-Carnitină pentru funcția cerebrală, Ginkgo biloba și L-Carnosină pentru fluxul de sânge cerebral și funcția de memorie, Colină combinate cu Fosfor pentru sprijinul creierului și neurotransmițătorului, Ciuperca Lion’s Mane (Coama Leului) și extractul de frunze de dud alb pentru sprijinirea creierului și a funcției nervoase centrale. Lion’s Mane este cunoscut și pentru stimularea factorului de creștere a nervilor (NGF) necesar pentru regenerarea și întreținerea mielinei.

Neuro Maximizer include de asemenea: glutamină, asparagină și taurină, metaboliți implicați în neurotransmisie și în metabolismul energetic. Asparagina ajută la conversia aminoacizilor in ficat și ajută la menținerea echilibrului sistemului nervos central.

Recomandat in toate afectiunile creierului si ale sistemului nervos.

SUPER IMMUNE ULTRA – 60 CAPSULE DE ORIGINE VEGETALA

Sistemul imunitar este extrem de complex și poate deveni hiper-activ sau hipo-activ, cu consecințe adesea chiar grave asupra sănătății.

Super Immune Ultra este formulă ortomoleculară complexă pentru sistemul imunitar care funcționează ca un modulator imunitar corectand dezechilibrele sistemului imunitar. Fitosterolii, în special beta-sitosterolii, sunt modulatori imunitari puternici. Beta-sitosterolul este completat de alte forme de sitosteroli găsite în Sea Buckthorn (Hippophae rhamnoides). AMLA (Phyllanthus emblica, syn. Emblica officinalis) este un medicament ayurvedic care, atunci când este asociat cu Larch Arabinogalactan, oferă beneficii suplimentare de imunitate și sprijin pentru unele celulele imune. Cuprul, zincul și vitamina D3 sunt factori binecunoscuți de susținere a sistemului imunitar.

Cuprul ajută, de asemenea, la producerea și repararea țesutului conjunctiv și la formarea globulelor roșii.

Indiferent dacă sistemul imunitar este hipo- sau hiper-activ, Super Immune Ultra îl poate stimula sau îmblânzi și îl aduce la un nivel sănătos. Poate fi, de asemenea, utilizat în cazurile de tulburări autoimune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *