Reversați ateroscleroza. Ateroscleroză fără chirurgie. | Articole medicale
Home / Articole medicale / Reversati ateroscleroza. Ateroscleroza fara chirurgie.

Reversati ateroscleroza. Ateroscleroza fara chirurgie.

Stiati ca…

Potrivit OMS, Romania ocupa in lume un nefericit loc intai, in ceea ce priveste rata deceselor cauzate de bolile cardiovasculare? Boala cardiovasculara cea mai frecventa este arteroscleroza.

Problema tratarii aterosclerozei implica doua aspecte fundamentale:

  • eliminarea depunerilor de colesterol si calcefierile de pe peretii arterelor;
  • eliminarea cauzelor care duc la depunerea colesterolului pe peretii arterelor.

Arterioscleroza si ateroscleroza sunt afectiuni cauzate de depuneri pe peretii interiori ai arterelor care conduc la strangularea fluxului sanguin si la reducerea elasticitatii (intarirea) arterelor.

Depunerile de pe peretii arterelor pot fi de doua feluri si deobicei sunt simultane:

1) Depuneri de calciu (calcefieri): minerale, metale grele si radicali liberi (arterioscleroza sau intarirea arterelor) care conduc si la rigidizarea si fragilizarea arterelor. Depunerile de calciu se vor gasi totodata si in interiorul inimii in special pe valvele acesteia. Depunerile de calciu favorizeaza depunerea colesterolului in zonele respective. Depunerile de calciu maresc riscul unui accident vascular prin „craparea” ruperea vasului de sange afectat > infarct miocardic, accident vascular cerebral. Depunerile de calciu sunt greu de diagnosticat fara angiografie deoarece nu produc dureri ischemice sau anginale, nu apar la analizele de sange si nu conduc la cresterea tensiunii artreriale. Practic sunt un ucigas „ascuns”

Depunerile de calciu se datoreaza atat unei bacterii de dimensiuni foarte mici: nanobacteria (nanobacterium) care se „imbraca” intr-o cocilie de calcar dar si dereglarilor metabolismului calciului care in loc sa fie depus unde este nevoie i.e. sistemul osos, dinti se depune pe artere si in diferite organe interne cu preponderenta: ficat, protata, ovare, plamani, valvele inimii.

2) Depuneri de colesterol  impreuna cu alte materii (ateroscleroza sau boala ateromatoasa) care conduc la strangularea fluxului sanguin.

Depunerile de colesterol se datoreaza in principal inflamatiei peretilor arteriali si reprezinta raspunsul imun al organismului impotirva acestei inflamatii. De asemenea, depunerile de calciu (calcefierile) „atrag” colesterolul in zona respectiva. Ideea ca un colesterol marit inseamna si depuneri pe artere este gresita. In general daca colesterolul marit este asociat si cu hipertensiune arteriala permanenta (nu oscilanta) se poate conclude cu suficienta siguranta ca exista depuneri de colesterol care stranguleaza fluxul sanguin. Daca insa ateromul este localizat doar in zona inimii sau pe arterele de la creier, boala nu este insotita de hipertensiune arteriala ci de dureri anghinale (in cazul unui aterom cardiac). Singura metoda de localizare a ateromului este angiograma sau Doppler (pentru ateroame in alte locatii decat cordul).

In tratarea arteriosclerozei este indicat sa se elimine atat colesterolul cat si calciul depus pe peretii arterelor prin doua proceduri complementare: byapasul nutritional cu Formula flow si chelatinarea arteriala cu EDTA.

Stiati ca…

  1. Puteti sa reversati arterioscleroza prin eliminarea calciului si metalelor grele de pe peretii arteriali prin chelatinarea arteriala cu EDTA?
    • In acest sens, Provita Nutrition va ofera EDTA.
  2. Puteti elimina colesterolul depus pe artere cu bypassul nutritional reprezentat de Formula flow?
    • In acest sens, Provita Nutrition ofera produsul Formula flow conceputa de Dr. Rowland si inbunatatita de un grup de nutritionisti din Vancouver, Canada.

Combinati EDTA cu Formula flow si realizati o curatire completa a sistemului circulator cu toate beneficiile pentru sanatatea dumneavoastra.

Produsele mentionate in acest articol

EDTA – chelat disodic biodisponibil

Chelat Disodic Micronizat cu bio-disponibilitate ridicata, recomandat pentru: arteroscleroza (depuneri de calciu pe artere), calcifieri (depuneri de calciu in organele interne), tromboza, flebita, tromboflebita, agregare plachetara, ingrosarea sangelui (din diferite cauze), etc.

Formula flow

Protocol complet de curatire a sistemului cardiovascular, bypass si stent-nutritional. Cu extracte din: ficat, adrenala, splina si timus. Inspirata din teoria unificata a bolilor cardiovasculare a laureatului dublu la Premiul Nobel Prof. Linus Pauling.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *