• Protocol Imunorex forte
  • Echinacea fortificata
  • Beta Sterolini
  • IMMU-9
Sold Out
  • Protocol Imunorex forte
  • Echinacea fortificata
  • Beta Sterolini
  • IMMU-9

Protocol Imunorex forte de 30 de zile

0 review-uri
0 din 5

264.00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Corpul uman contine o „masina de vindecare” miraculoasa numita sistemul imunitar.

Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzand celulele canceroase.

Un sistem imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatranirii si o viata mai lunga, mai fericita. In ziua de azi ,sistemul imunitar uman este slabit in mod constant prin: stres, poluare si chimizarea alimentelor, fie prin tratarea culturilor, fie in cursul procesului de industrializare a alimentelor. Rezultatele sunt usor vizibile: imbolnaviri frecvente, afectiuni ale inimii, ficatului, bilei, oboseala cronica si in final boala cea mai de temut, „cancerul”.

„Celulele ucigase naturale” (NKC – Natural Killer Cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca intr-un loc anume in organism.

Alte componente importante ale sistemului imunitar sunt: celulele-T, interleukin-2 si gama-interferon. Mentinerea unui sistem imunitar puternic este esentiala pentru vindecare si mentinere a starii de sanatate.

Protocolul Imunorex este conceput special pentru stimularea si intarirea sistemului imunitar necesar luptei impotriva afectiunilor existente si prevenirea imbolnavirilor ulterioare.

Se recomanda efectuarea protocolului Imunorex la fiecare 6 luni sau alternarea lui cu protocolul Imunorex daca este posibil, in vederea mentinerii unui sistem imunitar eficient.

Protocolul Imunorex se mai recomanda si dupa protocolul Chelatin forte in cazul persoanelor cu insuficienta imunitara.

Continut/compozitie pachet

Beta Sterolini

Un puternic stimulent cu spectru larg pentru sistemul imunitar, recomandat in caz de sindrom autoimun, alergii, astm, artrita, oboseala cronica, fibromialgie, hepatita C, herpes, imunodeficienta umana, etc.

1 flacon

Echinacea fortificata (capsule)

Foarte bun imunostimulant, antibacterian, antimicrobian, infectii, gripe, raceli, imunodeficienta. Ajuta la eliminarea gradata a infectiilor persistente si mareste rezistenta la bolile infectioase.

1 flacon

Immu-9

O formulare unica pentru suportul si intarirea sistemul imunitar continind o combinatie speciala a 9 extracte normalizate obtinute din plante si ciuperca japoneza Reishi.

1 flacon

In pretul protocolului este inclus cate un flacon din fiecare produs.

Administrare

Modul recomandat de administrare

Cu aproximativ 15-30 minute inainte de mesele de dimineata si seara se adminstreaza:

V-ar putea interesa si...